Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy bezocht door ruim 4.000 professionals

Rotterdam, De afgelopen editie van Transport & Logistics op 6, 7 en 8 november j.l. in Rotterdam Ahoy is bezocht door 4.054 professionals. Het exposantenveld telde in totaal 100 deelnemers. Ook was er een uitgebreid seminarprogramma waar actuele vraagstukken in de transport- en logistieksector werden behandeld. Aan het woord kwamen onder andere vertegenwoordigers van Nyenrode Business University, ABN AMRO Bank, Buck Consultants International en Tilburg University.

“Zowel exposanten als bezoekers waren enthousiast en positief gestemd. We hoorden van exposanten dat ze erg te spreken waren over de hoge bezoekerskwaliteit. Anderzijds waren bezoekers onder de indruk van het aanbod van de exposanten en het aanvullende beursprogramma met seminars. Al die optimistische geluiden doen ons goed. Daarnaast zijn we blij met de stabiele aantallen die we samen behaald hebben en dat prominente exposanten als Stena Line Scandinavia, CMA CGM, De Rijke Group, Bring Cargo en Crown Intern Transport ook dit jaar weer aanwezig waren”, zegt Bianca van Grinsven, Event Manager Transport & Logistics.

Transport & Logistics breidde voor het eerst uit met een feature speciaal voor de havenlogistiek: Port Logistics. De focus lag hier op deep- en short sea transporten en aanverwante logistieke activiteiten in en vanuit de haven. Ook dit jaar was Transport & Logistics co-located met de internationale containerbeurs Intermodal Europe. Meer dan 1300 bezoekers bezochten zowel Transport & Logistics en Intermodal Europe.

 

Drukbezochte onderdelen op Transport & Logistics waren onder meer het starterspaviljoen, speciaal voor de starters op de logistieke markt en het seminarprogramma waar diverse deskundige sprekers aan het woord kwamen over duurzame logistiek, synchromodaal transport, horizontale samenwerking & ketensamenwerking, schaarste in de logistiek (personele uitdaging) & veilig werken, blockchain, automatisering en de maatschappelijke impact hiervan, distributienetwerk, douane & wetgeving en big data.

Een andere logistieke beurs van beursorganisator Easyfairs is Logistics & Distribution op 3 en 4 april 2019 in de Brabanthallen in Den Bosch. Transport & Logistics keert op 6 & 7 oktober 2020 weer terug in Rotterdam Ahoy. Voor meer informatie: www.easyfairs.com/transport-nl.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top