"Startende ondernemers in de schijnwerpers"

Innovatieve oplossingen bieden in de logistieke markt is een belangrijke doelstelling van onze missie om de  bezoekers van Transport & Logistics een ‘visit the future’ event ervaring te bieden. Naast het stimuleren van bestaande ondernemingen om vernieuwend te zijn in hun deelname, zetten wij ook juist startende ondernemers in de schijnwerpers op Transport & Logistics door middel van het Starters Pavilion. 

Voor wie?

Het Starters Pavilion is geschikt voor ondernemingen die korter dan 3 jaar actief zijn in de logistieke markt en hun nieuwe dienstverlening of innovatief product bij de logistieke markt onder de aandacht willen brengen. Het Starters Pavilion geeft hen de gelegenheid om op een prominente plaats op de beursvloer deel te nemen. Deelname aan het Starters Pavilion is éénmaal mogelijk. 

Wat is opgenomen?

Transport & Logistics ontzorgt! Wij zorgen voor een professionele presentatie en optimale promotiemiddelen; en dat tegen een geringe prijs. Neem contact met ons op voor een prijsindicatie. Wij verzorgen het volgende: 

Stand 6m² (3x2 meter)

Keuze uit lage of hoge tafel

Modulaire standbouw 2,5 meter hoog

Gebruiken van WIFI (niet geschikt voor live-streaming)

Naambord met naam en standnummer

Parkeerkaart

Tapijt

Deelname aan alle netwerkbijeenkomsten, seminars en het 'Transport & Logistics Night Event'

2 lichtspots

Gratis kopje koffie gedurende de beurs

1KW elektra aansluiting (220V)

Marketingpakket: EasyGo Leads

Go Leads information

Easygo leads pakket

Het EasyGo Leads pakket is onderdeel van het pakket voor deelnemers van het Starters Pavilion. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om het hele jaar door een kwaliteitspubliek te bereiken en uw leadgeneratie te maximaliseren op een kostenefficiënte manier. 

Bekijk de afbeelding hiernaast voor meer informatie. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Scroll naar top