Port Logistics

De focus van Port Logistics ligt op deep- en short sea transport en aanverwante logistieke activiteiten in en vanuit de haven. Met deze feature beantwoorden we de vraag van bezoekers om meer havenlogistiek, binnenvaart en zeevracht aan te bieden op de beurs. 

TB_11072018_271 (4)

Voor wie?

Port Logistics is geschikt voor ondernemingen die actief zijn als onder andere bevrachters, terminals, rederijen, overslagbedrijven, depots en stuwadoors. Bezoekers kunnen bij de exposanten van Port Logistics terecht om oplossingen te vinden om hun import of export overzees en naar het achterland te stroomlijnen.  

Wat is opgenomen?

Geen zorgen! Transport & Logistics zorgt voor een professionele presentatie en optimale promotie middelen en dat tegen een geringe prijs. Neem contact met ons op voor een prijsindicatie.  Wij verzorgen het volgende: 

Stand 6m² (3x2 meter)

Keuze uit lage of hoge tafel

Modulaire standbouw 2,5 meter hoog

Gebruiken van WIFI (niet geschikt voor live-streaming)

Naambord met naam en standnummer

Parkeerkaart

Tapijt

Deelname aan alle netwerkbijeenkomsten, seminars en het 'Transport & Logistics Night Event'

2 lichtspots

Gratis kopje koffie gedurende de beurs

1KW elektra aansluiting (220V)

Marketingpakket: EasyGo Leads

Easygo leads pakket

Onderdeel van het pakket voor deelnemers van Port Logistics is het EasyGo Leads pakket. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om op een kostenefficiënte manier het hele jaar door een kwaliteitspubliek te bereiken en uw leadgeneratie te maximaliseren.

Bekijk de afbeelding hiernaast voor meer informatie. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Go Leads information
Scroll naar top