Wilt u partner worden?

Transport & Logistics is groeiend, vernieuwend en uniek in zijn opzet. Dé plek waar de markt samenkomt en daarmee voor u, als logistieke dienstverlener, een uitstekend platform is binnen de logistieke sector om in contact te komen met bestaande en nieuwe relaties.

Wilt u als exposant het maximale uit uw beursdeelname halen en dus;

  • Uw naamsbekendheid vergroten tijdens de beurs?
  • Extra zichtbaarheid behalen op een unieke manier tijdens de beurs?
  • & meer sales mogelijkheden creëren?
Wacht dan niet langer en wordt partner van Transport & Logistics! 
Partnermogelijkheid header

Wat zijn de partnermogelijkheden?

De standaard partnermogelijkheden zijn event partner, ontvangst partner, lanyard partner, netwerk partner, kennis partner, hospitality partner, beurscatalogus en promotie partner buiten.  Hieronder vindt u de mogelijkheden per partnermogelijkheid. 

 Voor sponsormogelijkheden op maat, meer informatie en de prijzen, kan u contact met ons opnemen via de button hieronder. 

Wilt u in contact komen met de markt op een laagdrempelige manier? Dan adviseren wij u te kiezen voor (1) het adverteren in het officiële beursboekje, (2) het sponsoren van een vloertegel met  uw logo op strategische punten op de beursvloer of (3) het uitdelen van een flyer of giveaway bij de entree. 

Event partner mogelijkheid

EXCLUSIEF: EVENT PARTNER

Exclusief beschikbaar voor 1 partner.

EXCLUSIEF: EVENT PARTNER

Wilt u exclusief hoofdpartner worden en dus opgenomen worden in alle communicatie uitingen van de beurs als partner? Wilt u tijdens een brainstormsessie alle mogelijkheden exploren of juist combinaties maken van de diverse mogelijkheden? Vraag dan nu een afspraak aan!
Neem contact op
Ontvangst partner mogelijkheid

ONTVANGST PARTNER

Exclusief beschikbaar voor 1 partner

ONTVANGST PARTNER

Verwelkom elke bezoeker bij binnenkomst met uw bedrijf op de meest prominente locatie; de entree van de hal! U heeft de mogelijkheid om de Welcome Area volledig te laten branden met uw bedrijfslogo door Easyfairs. Het staat dus meteen klaar voor uw personeel! Verwelkom de bezoeker met een kopje koffie, flesje water of giveaway! Verder is er de mogelijkheid om bezoekers te leiden naar uw stand met strategisch geplaatste vloertegels met uw logo. Kortom, een unieke mogelijkheid om uw bereik te optimaliseren!
Neem contact op
Lanyard partner

LANYARD PARTNER

Exclusief beschikbaar voor 1 partner.

LANYARD PARTNER

Wilt u uw bedrijf twee dagen lang bij alle professionals in beeld hebben? Alle naambadges zullen worden voorzien van uw lanyard door de hostessen bij de entree. Zo hangt uw lanyard om de nek van alle bezoekers, sprekers, stand personeel, mediapartijen en branchepartijen. Kortom, optimaal bereik bij alle aanwezigen van de beurs! Let op: de lanyards worden voorzien door de partner.
Neem contact op
Network partner

NETWERK PARTNER

Beschikbaar voor 10 partners en 1 hoofdpartner.

NETWERK PARTNER

Vanwege het succes van voorgaande jaren, keert het Transport & Logistics Night Event terug in 2022! Als netwerkpartner van het Transport & Logistics Night Event bent u zowel online als offline zichtbaar met uw logo, bijvoorbeeld op de (online) beurscatalogus, de website en bijbehorende uitnodigingskaarten. Wilt u uw visibiliteit verder vergroten met zichtbaarheid door middel van een banner, vlag, servet en vloertegel? Wordt dan hoofdpartner! Let op: De aanschaf van promotiemateriaal is voor de kosten van de partner.
Neem contact op
Kennis partner

KENNIS PARTNER

Beschikbaar voor 3 partners per theater.

KENNIS PARTNER

Wist u dat een groot deel van onze bezoekers één of meerdere seminars bijwoont en hier heel tevreden over zijn? Een unieke kans dus om uw bedrijf in de schijnwerper te zetten! Partners van de kennistheaters zijn gedurende de twee beursdagen prominent in beeld bij het luisterend publiek. U heeft de mogelijkheid om heel het theater te laten branden, maar u kan ook uw bedrijfsbeeld terug laten komen in de deelelementen in het theater, zoals een banner, notitieblokjes en pennen, bestickering van de achterkant van de stoelen. Let op: Promotiemateriaal wordt door de partner aangeleverd.
Neem contact op
Hospitality partner

HOSPITALITY PARTNER

Exclusief beschikbaar voor 1 partner.

HOSPITALITY PARTNER

Wilt u uw potentiële klanten in de watten leggen tijdens de beurs? De opties zijn: (1) Koffie; Laat bezoekers direct met u in contact komen door koffiepunten volledig in uw bedrijfsstijl, (2) Wifi; De Wifi kan uw bedrijfsnaam dragen, waardoor bedrijven en bezoekers direct bekend zijn met u! Ook via offline Wifi vermeldingen op de beurs, (3) Snacks; Zorg voor een welkome snack vanuit uw naam, (4) Ontbijten & Parkeren; U kan mede-exposanten een warm welkom geven als partner van het exposantenontbijt of als parking partner! Inclusief de mogelijkheid tot flyeren en uitdelen van een giveaway. Eventuele aankleding of promotiemateriaal wordt door partner aangeleverd.
Neem contact op
Beurscatalogus partner

BEURSCATALOGUS

Mogelijkheid om te adverteren in beurscatalogus

BEURSCATALOGUS

De beurscatalogus 'Transport & Logistics' verschijnt in oplage van 6000 stuks en wordt uitgedeeld aan alle bezoekers bij de entree van de beurs. Iedere exposant wordt hierin standaard opgenomen door middel van de deelnemerslijst en plattegrond, maar er is een extra mogelijkheid om te adverteren.
Neem contact op
Promotie buiten partner

PROMOTIE BUITEN

Beschikbaar voor maximaal 2 partners.

PROMOTIE BUITEN

Heeft u een uniek item wat u graag in de schijnwerpers wilt zetten bij het volledige publiek van Rotterdam Ahoy tijdens Transport & Logistics? Bijvoorbeeld een speciale truck, unieke machine, innovatie of een te groot item voor in uw stand? Maak dan gebruik van het voorterrein van Rotterdam Ahoy en plaats uw item voor de entree. Geniet twee dagen van maximale publiciteit!
Neem contact op
Scroll naar top