Waarom is uw deelname van belang?

Transport & Logistics is een tweejaarlijkse vakbeurs die iedere editie groeit. Door de diversiteit van de exposanten vinden bezoekers complete oplossingen voor hun transport- en logistieke uitdagingen. Bezoekers van opslaghoudende- en verladende bedrijven treffen naast 150 exposanten ook 35 topseminars, interactieve workshops, een ‘starters pavilion’ en een volledig verzorgd Transport & Logistics Night Event met volop netwerkmogelijkheden. Voor de logistiek professional is Transport & Logistics inmiddels een vaste waarde. Transport & Logistics is dé plek waar de markt samenkomt en daarmee een uitstekend platform om in contact te komen met bestaande en nieuwe relaties.

Deelnemen aan Transport & Logistics is eenvoudig en aantrekkelijk:

Ontmoet 5000 logistieke professionals in 2 efficiënte beursdagen.

Bereik optimale ROI dankzij ons laagdrempelig beursconcept met volledig ontzorgde all-in deelname waardoor uw beursteam zich kan richten op het doen van zaken.

365 dagen per jaar online vindbaar.

Naast twee dagen ‘live’ contact met de logistieke markt bent u 365 dagen per jaar online vindbaar dankzij een op maat gemaakte marketingcampagne. Volg de contacten die u opdoet tijdens de beurs eenvoudig op dankzij de nieuwste technologieën van leadverzameling: Visit connect en Touch & Collect.

Versterk uw netwerk

Begin elke beursdag met een heerlijk ontbijt en versterk de band met mede exposanten, geniet van onze barista koffie gedurende de beursdagen en netwerk informeel met bezoekers en exposanten onder het genot van een lekker hapje en drankje tijdens het Transport & Logistics night event op woensdagavond 26 oktober.

Samen bouwen aan nieuwe ontmoetingen

Samen met u bouwen wij aan het ontmoetingsplatform voor de logistieke markt. Easyfairs staat bekend als een flexibele organisatie met korte lijntjes die graag met u meedenkt over een succesvolle deelname.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar top